Zumba

In en rondom Nijmegen

Wil jij sporten, zonder te sporten? Met Zumba voelt sporten niet meer als een verplichting. Kom een uurtje Zumba doen in Nijmegen, Lent of Boxmeer. Dans je in het zweet en vergeet dat je een workout doet! Tropische nummers brengen je in een heerlijke zomerse stemming all year long. Geen échte danser? Geen probleem! Zo lang je eerst de ene kant beweegt en dan de andere blijf je altijd in balans.

 

Met zes dagen Zumba in het rooster is er altijd wel een les waar jij terecht kan voor je wekelijkse dosis vakantie vibes! Met onze handige Bueno Student App kan je zelf wekelijks kiezen aan welke les je meedoet. Een keertje extra komen dansen? Geen probleem! 

Kosten

Lessen van 60 minuten

85 euro per 10 rittenkaart

Je betaald altijd eenmalig 10 euro inschrijfkosten

Zumba seizoenbetaling 1x p/week
280 euro voor
36 lessen 

Zumba seizoenbetaling onbeperkt
490  euro voor
36 lesweken 

Losse les

9,50 euro

Zumba 1x per week
29,50 euro per maand

 

Zumba onbeperkt

51 euro per maand

Onbeperkt Zumba

Kan je geen genoeg krijgen van Zumba? Dan is de mogelijkheid er om
van maandag t/m zaterdag onbeperkt te komen sporten op onze verschillende locaties bij verschillende docenten.

 

 

Let op: je betaalt áltijd eenmalig 10 euro inschrijfgeld

Praktisch

Facturatie

Het lesgeld is gebaseerd op 36 lessen per seizoen. Je kan kiezen uit betaling per maand (automatische incasso) of in één keer (iDeal). Bij betaling per maand wordt er gedurende 10 maanden geïncasseerd (augustus t/m mei). Het lesgeld wordt tussen de 20e en 25e van elke maand automatisch afgeschreven van het door jou opgegeven bankrekeningnummer. In de maanden juni en juli wordt er geen lesgeld geïncasseerd. De machtiging loopt automatisch door voor het volgende seizoen, mits er tijdig opgezegd wordt. Stap je later in het seizoen in, dan worden de lessen naar rato berekend. Een tienrittenkaart of losse les is te koop via de Bueno Student App en kan betaald worden via iDeal.

Tienrittenkaart

Voor je gevoel geen geboren danser, maar wel genoten van de heerlijke muziek en de fijne vibe tijdens de les? Dan is er de mogelijkheid tot een tienrittenkaart! Deze kaart geeft jou tien lessen achter elkaar de tijd om kennis te maken met Zumba en te kijken of het bij je past. Ben je verkocht? Dan is overstappen naar betaling per maand met één mailtje naar de administratie geregeld!

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les. Let op: gezinsleden dienen ingeschreven te zijn op hetzelfde adres.