WIE IS MARCELLA?

Als klein meisje was ik al dol op bewegen en had ik een rijke fantasie. Lang stilzitten was dan ook niet aan mij besteed, behalve als ik weg kon dromen in een boek. Dat bewegelijke is altijd wel gebleven.

De ene periode was het wat meer en expressiever op de voorgrond dan de andere keer. Maar tijdens een stage waar ik de hele week achter het bureau zat, merkte ik al “dit is niets voor mij!” Mijn passie is mensen in beweging brengen.

Wat voorop staat? Mensen plezier bieden, met een knipoog naar jezelf kunnen kijken, jezelf verrassen, verbazen, waarna je wellicht met het schaamrood op de kaken, maar met brede glimlach denkt I did it! Pech wat de rest denkt, ik heb plezier gehad!

Dat in beweging brengen is niet direct om je te transformeren in een fitgirl of fitboy, maar gewoon om lekker bezig te zijn met je lijf en even alle gedachten los te laten. Dat blijkt vaak nog een hele opgave, weet ik uit ervaring.

 

Je hoofd vindt vaak van alles over jou en bewegen. Hoe je lichaam eruit ziet áls je beweegt en of dat wel aan te zien is voor anderen. Wat er voor kan zorgen dat je je ongemakkelijk voelt en je remt in het plezier. En dat plezier is zo belangrijk in het leven. Niet altijd alles is leuk, maar laten we het vooral proberen waar mogelijk zo leuk te maken als kan. 

 

Door te bewegen, gek te doen, even uit je comfortzone te stappen en te ontdekken wat daar nog allemaal te halen is. En humor. Mensen please, neem jezelf niet altijd te serieus, wees niet te streng. Maar have some fun!

In mijn lessen, workshops en alle activiteiten die ik aanbied, is dat wat voorop staat; mensen plezier bieden, met een knipoog naar jezelf kunnen kijken, jezelf verrassen, verbazen, waarna je wellicht met het schaamrood op de kaken, maar met brede glimlach denkt I did it! Pech wat de rest denkt, ik heb plezier gehad!

 

Iedereen kan namelijk bewegen, op zijn of haar eigen manier. En het is mijn missie om mensen over die drempel of wellicht drempeltje te laten stappen en te laten ervaren hoeveel plezier het je kan brengen, als je je hoofd even los laat en je gewoon laat meevoeren door je lijf.