Bedrijfsuitje

Het is weer the time of the year: het bedrijfsuitje met je collega’s! En die collega’s… sommige ken je al jaren door en door, omdat je dagelijks samen in dezelfde omgeving doorbrengt. Andere ken je wellicht wat minder, een praatje in de kantine of bij het koffieapparaat.

Misschien alleen van een “hallo” op de gang. Maar alle mensen bij elkaar zorgen voor goed draaiend bedrijf. Een gezamenlijke activiteit om eens op een informele manier met elkaar samen te zijn staat, ook bij jullie, jaarlijks op de planning.

Jij mag dit keer deze gezellige dag helpen vormgeven. Je wilt dat mensen eens op een andere manier met elkaar kennismaken. Niet perse de gebruikelijk mensen bij elkaar. Laagdrempelig, een informele sfeer met heel veel plezier voor iedereen.

 

Dan is er bij deze goed nieuws: Marcella Moves zorgt voor een middag waar je je collega’s eens op een hele andere manier leert kennen! Afhankelijk van de wensen en de grootte van de groep biedt Marcella Moves workshops aan van één uur tot 3,5 uur. Naast dat je gegarandeerd een gezellige tijd hebt, werk je op indirecte manier met elkaar samen op een andere wijze dan je gewend bent. En geloof me, dit werkt door op de werkvloer! 

 

Op een laagdrempelige manier gaat Marcella met de groep aan de slag. Door haar werkwijze is er voor iedereen ruimte om op zijn of haar manier mee te doen. Introvert, extravert, super bewegelijk of een houten Klaas? Met de nodige dosis humor brengt Marcella iedereen in beweging. Verschillende bedrijven hebben de afgelopen jaren veel plezier beleefd en verraste elkaar tijdens bijvoorbeeld een Rock & Roll workshop of het maken van een Lipdub.

 

Na de workshop bezweet een drankje nuttigen of liever fris en fruitig aan het diner? In overleg zorgen we ervoor dat de workshop van Marcella Moves past in jullie programma. En indien gewenst kan er, naast het beweeglijke deel, ook gezorgd worden dat de innerlijke mens aan zijn trekken komt. We hebben namelijk een smakelijke samenwerking met Cheffi’s Pastries, die de heerlijkste (thematische) lekkernijen kan verzorgen in de vorm van een sweet table of picknick!

Praktisch

Marcella Moves zorgt voor de muziek, accessoires en indien nodig liedteksten en ervaren cameraman/vrouw (bij lipdub).

Kosten: vanaf 28,50 euro per persoon (excl. BTW). Voor Sweet table of picknick kan apart een vrijblijvende offerte worden opgevraagd.

Is jullie workshop buiten Nijmegen? Dan wordt er 0.30 cent  per kilometer reiskosten in rekening gebracht.