Ik ben enthousiast na de proefles en wil lessen volgen, maar ik kan het inschrijfformulier niet vinden op de website…

Heel tof dat je zo enthousiast bent! En inderdaad; het inschrijfformulier staat niet online! Stuur mij een mailtje dat je je wilt aanmelden voor de lessen en je ontvangt van mij een inschrijflink. Zodra je gegevens verwerkt zijn door de administratie, ontvang je per mail een factuur die je via iDeal kan betalen.

Ik heb een rittenkaart aangeschaft, maar ik heb die nog niet ontvangen. Hoe zit dit?

Met de keuze van de rittenkaarten heb ik mezelf even als voorbeeld genomen: ik vergat het óf mee te nemen óf ik wist even niet waar de kaart/pas was. Daarom houd ik de fysieke kaart voor je in beheer. De lessen worden aan de hand van een aanwezigheidslijst bijgehouden, dat later wordt verwerkt op je kaart. Omslachtig? Beetje… Dubbele check? Check!
Je kan op de factuur zien tot wanneer je kaart geldig is. Als je trouw elke week komt, is je kaart wat eerder op. Geen zorgen, je ontvangt automatisch een nieuwe factuur én nieuwe kaart!

Ik kan niet, moet ik me afmelden?

Ja! Het is fijn als je je afmelding doorgeeft per mail op ikkomniet@marcellamoves.nl of app. Mocht het zo zijn dat door een griepepidemie het grootste deel van de groep is uitgeschakeld, dan komt de docent niet voor niets

Ik heb een les gemist, kan ik die inhalen?

Voor de meeste lessen kan dat! Je kan in het rooster kijken wanneer jouw les nog meer wordt gegeven. Stuur even een mailtje wanneer je je les wilt inhalen. Zeker bij lessen waar in het rooster ‘vol’ bij achter staat. Wanneer daar iemand uit de vaste groep afwezig is, is het soms toch mogelijk om tijdens die les jouw gemiste les in te halen.

Ik heb een ernstige blessure, operatie of ik ben zwanger, hoe zit het met mijn lessen?

Wanneer je blessure hebt of een operatie moet ondergaan, kan je cursus op ‘pauze’ gezet worden. Het is belangrijk dit vooraf mede te delen en niet pas als je weer hersteld bent. Het werkt namelijk niet met terugwerkende kracht. Wanneer je in verwachting bent, kijken we samen even tot wanneer je de lessen wilt volgen en passen we daar je kaart op aan. Betaal je voor een seizoen? Vraag dan naar de mogelijkheden via de mail.

Wij zijn binnen ons gezin Marcella Moves fan, is er korting mogelijk?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En ik snap natuurlijk dat de danskriebels besmettelijk zijn. Wanneer er meerdere mensen uit hetzelfde gezin – die op hetzelfde adres staan ingeschreven – dansen bij Marcella Moves ontvang je 5% korting op de goedkoopste cursus.

Ik wil stoppen met de lessen.

Super jammer! Maar wanneer je wilt stoppen is het goed om te weten dat je een maand voor het einde van je lesperiode verplicht bent per mail op te zeggen. Op je factuur kan je zien tot wanneer je lesperiode is. Wanneer je periode bijvoorbeeld t/m 20 oktober loopt, dien je voor 20 september per mail je les op te zeggen. Heb je dit niet gedaan? Dan is je les automatisch verlengt voor een nieuwe periode en dien je deze factuur te betalen. Ook als je de lessen niet gaat afnemen. Bovenstaande geldt niet wanneer je losse lessen afneemt of een vijfrittenactiekaart (Zumba) hebt. Maar in dat geval ontvang ik ook graag bericht dat je niet meer kan komen. Voor sommige lessen is er namelijk een wachtlijst.

Wat voor een outfit moet ik aan bij de danslessen?

Trek vooral kleding aan waar jij je prettig in voelt en je makkelijk in kan bewegen. En dat een beetje ademt. Je gaat natuurlijk helemaal los tijdens de lessen en de kans op zweten ís aanwezig. Wel fijn als dan niet alles aan je plakt. Qua schoeisel hangt het een beetje af van de zaal waar je les hebt. Bij zalen met een zwarte balletvloer het liefst zwarte zolen, omdat witte of gekleurde zolen strepen kunnen achterlaten. Bij houten vloeren juist het liefst een witte zool. Twijfel je over je nieuw aangeschafte patta’s? Neem ze mee en test ze even op de vloer voor je ze aantrekt. Of overleg even met de docent voor tips voor je ze koopt.

Annuleringsvoorwaarden workshops en projecten

Mocht om welke reden de workshop of het project geen doorgang kunnen vinden, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: 14-7 dagen voorafgaand aan de workshop zal 50% van de overeengekomen prijs in rekening worden gebracht. Annulering 7-0 dagen voorafgaand aan de workshop 100% van de overeengekomen prijs in rekening worden gebracht. Bij overige annuleringen wordt 25% in rekening gebracht.