Urban Streetdance

Urban Streetdance lessen zijn leuke, energieke danslessen waar plezier voorop staat. Kinderen werken aan het opbouwen van hun zelfvertrouwen, conditie, dansvaardigheden, eigen creativiteit en samenwerking.

Werken aan een choreografie, waarbij eigen inbreng is toegestaan: samen werken aan de dans! Aan het einde van het seizoen is er een dansvoorstelling. Een feestelijk gebeuren waar iedereen aan mee mag doen, als je dat leuk vindt.

Kosten

Proefles

les van 45 minuten

Proefles is eenmalig en gratis

Proefles

les van 60 minuten

Proefles is eenmalig en gratis

Per maand

les van 45 minuten

26.50 euro
10 incassomomenten per seizoen

Per maand

les van 60 minuten

27.50 euro
10 incassomomenten per seizoen

Seizoen

les van 45 minuten

258 euro voor 36 lessen

Seizoen

les van 60 minuten

268 euro voor 36 lessen

Praktisch

Facturatie

Het lesgeld is gebaseerd op 36 lessen per seizoen. Je kan kiezen uit betaling per maand (automatische incasso) of in één keer (iDeal). Bij betaling per maand wordt er gedurende 10 maanden geïncasseerd (augustus t/m mei). Het lesgeld wordt tussen de 20e en 25e van elke maand automatisch afgeschreven van het door jou opgegeven bankrekeningnummer. In de maanden juni en juli wordt er geen lesgeld geïncasseerd. De machtiging loopt automatisch door voor het volgende seizoen, mits er tijdig opgezegd wordt. Stap je later in het seizoen in, dan worden de lessen naar rato berekend.

Stichting Leergeld

Marcella Moves is aangesloten bij Stichting Leergeld. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier. Wanneer lessen worden betaald door Stichting Leergeld kan er alleen gekozen worden om te betalen per volledig seizoen.

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les. Let op: gezinsleden dienen ingeschreven te zijn op hetzelfde adres.

Bij inschrijving betaal je eenmalig 10 euro inschrijfgeld