Urban Streetdance

Urban Streetdance lessen zijn leuke, energieke danslessen waar plezier voorop staat. Kinderen werken aan het opbouwen van hun zelfvertrouwen, conditie, dansvaardigheden, eigen creativiteit en samenwerking.

Werken aan een choreografie, waarbij eigen inbreng is toegestaan: samen werken aan de dans! Aan het einde van het seizoen is er een dansvoorstelling. Een feestelijk gebeuren waar iedereen aan mee mag doen, als je dat leuk vindt.

Kosten

Lessen van 45 minuten

72 euro per blok van 12 lessen

Lessen van 60 minuten

80 euro per blok van 12 lessen

Lessen 45 minuten seizoen

36 lessen

210 euro

Lessen 60 minuten seizoen

36 lessen

233 euro

Losse les 45 minuten

7.50 euro

Losse les 60 minuten

8.50 euro

Praktisch

Facturatie

Twee weken voorafgaand aan een nieuw blok wordt de factuur verstuurd. Deze kan via iDeal worden voldaan. Losse lessen worden na vijf keer gefactureerd óf voor een vakantieperiode. Deze factuur kan ook via iDeal worden voldaan.

Stichting Leergeld

Marcella Moves is aangesloten bij Stichting Leergeld. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier. Wanneer lessen worden betaald door Stichting Leergeld kan er gekozen worden om te betalen per seizoen of per half seizoen.

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les.

Bij inschrijving betaal je eenmalig 5 euro inschrijfgeld