Hiphop

De hiphoplessen vinden plaats op de woensdagmiddag in Het Danslokaal in Nijmegen en worden gegeven door docente Chayennah. In de lessen staat naast dansvaardigheden, de kracht van ieders persoonlijkheid centraal en wordt dit gestimuleerd om verder te ontwikkelen. Naast het aanleren van choreografieën, is er voor de dansers ook ruimte om mee te denken en dansen (samen) te maken. 

Chayennah is een balans tussen flow en power en verwerkt dit in een mengelmoes van old school en new school hiphop. Zit jij in groep 8 of op de middelbare school en klinkt je dit als muziek in de oren? Kom dan een keer meedoen tijdens deze les?

Kosten

Cursus 1: september-december

les van 60 minuten

95 euro voor 14 lessen

Cursus 2:  januari-maart

Cursus 3: april- juni

  les van 60 minuten

 

75 euro voor 11 lessen

Seizoen

les van 60 minuten

233 euro voor 36 lessen

Praktisch

Facturatie

Twee weken voorafgaand aan een nieuw blok wordt de factuur verstuurd. Deze kan via iDeal worden voldaan. Losse lessen worden na vijf keer gefactureerd óf voor een vakantieperiode. Deze factuur kan ook via iDeal worden voldaan.

Stichting Leergeld

Marcella Moves is aangesloten bij Stichting Leergeld. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier. Wanneer lessen worden betaald door Stichting Leergeld kan er alleen gekozen worden om te betalen per volledig seizoen.

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les. Let op: gezinsleden dienen ingeschreven te zijn op hetzelfde adres.

Bij inschrijving betaal je eenmalig 5 euro inschrijfgeld