Hiphop

De hiphoplessen vinden plaats op de woensdag in Het Danslokaal in Nijmegen en op vrijdag in de Ster in Lent. De lessen worden gegeven door docente Chayennah. In de lessen staat naast dansvaardigheden, de kracht van ieders persoonlijkheid centraal en wordt dit gestimuleerd om verder te ontwikkelen. Naast het aanleren van choreografieën, is er voor de dansers ook ruimte om mee te denken en dansen (samen) te maken. 

Chayennah haar les is een balans tussen flow en power en zij verwerkt dit in een mengelmoes van old school en new school hiphop. Zit jij in groep 8 of op de middelbare school en klinkt je dit als muziek in de oren? Kom dan een keer meedoen tijdens deze les!

Kosten

Proefles

les van 60 minuten

Proefles is eenmalig en gratis

Per maand

les van 60 minuten

27.50 euro

10 incassomomenten per seizoen

Seizoen

les van 60 minuten

268 euro voor 36 lessen

Praktisch

Facturatie

Het lesgeld is gebaseerd op 36 lessen per seizoen. Je kan kiezen uit betaling per maand (automatische incasso) of in één keer (iDeal). Bij betaling per maand wordt er gedurende 10 maanden geïncasseerd (augustus t/m mei). Het lesgeld wordt tussen de 20e en 25e van elke maand automatisch afgeschreven van het door jou opgegeven bankrekeningnummer. In de maanden juni en juli wordt er geen lesgeld geïncasseerd. De machtiging loopt automatisch door voor het volgende seizoen, mits er tijdig opgezegd wordt. Stap je later in het seizoen in, dan worden de lessen naar rato berekend.

Stichting Leergeld

Marcella Moves is aangesloten bij Stichting Leergeld. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier. Wanneer lessen worden betaald door Stichting Leergeld kan er alleen gekozen worden om te betalen per volledig seizoen.

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les. Let op: gezinsleden dienen ingeschreven te zijn op hetzelfde adres.

Bij inschrijving betaal je eenmalig 10 euro inschrijfgeld