Hiphop

De hiphoplessen vinden plaats op de woensdagmiddag in Het Danslokaal in Nijmegen en worden gegeven door docente Chayennah. In de lessen staat naast dansvaardigheden, de kracht van ieders persoonlijkheid centraal en wordt dit gestimuleerd om verder te ontwikkelen. Naast het aanleren van choreografieën, is er voor de dansers ook ruimte om mee te denken en dansen (samen) te maken. 

Chayennah is een balans tussen flow en power en verwerkt dit in een mengelmoes van old school en new school hiphop. Zit jij in groep 8 of op de middelbare school en klinkt je dit als muziek in de oren? Kom dan een keer meedoen tijdens deze les?

Kosten

Lessen van 60 minuten

80 euro per blok van 12 lessen

Lessen 60 minuten seizoen

36 lessen

233 euro

Losse les 60 minuten

8.50 euro

Praktisch

Facturatie

Twee weken voorafgaand aan een nieuw blok wordt de factuur verstuurd. Deze kan via iDeal worden voldaan. Losse lessen worden na vijf keer gefactureerd óf voor een vakantieperiode. Deze factuur kan ook via iDeal worden voldaan.

Stichting Leergeld

Marcella Moves is aangesloten bij Stichting Leergeld. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier. Wanneer lessen worden betaald door Stichting Leergeld kan er gekozen worden om te betalen per seizoen of per half seizoen.

Gezinskorting

Danskriebels zijn besmettelijk! Wij vinden het alleen maar leuk als er mensen uit hetzelfde gezin komen dansen. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je bij deelname van meerdere mensen uit hetzelfde gezin 5% korting krijgt op de goedkoopste les.

Bij inschrijving betaal je eenmalig 5 euro inschrijfgeld